Luvassa livemusiikkia, juotavaa, ruokaa ja hauskan rentoa rantajuhlan tuntua! 🙂
Esiintyjinä tunnelman nostavat kattoon:
MEIJU SUVAS
Meiju Suvas on ainutlaatuinen esiintyjä ja hänen musiikkinsa tunnetaan. Muuta artisti Suomessa on pystynyt säilyttämään asemansa ja vetovoimansa vuosikymmenestä toiseen. Meijun hittejä ovat muun muassa Pure mua, Tahdon sinut, Tää onnea on, Kaunotar ja Kulkuri sekä Missä milloin vaan.
HESAÄIJÄ
Energisen HesaÄijän tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa DJ Oku Luukkaisen kanssa tehty platinaa striimannut hittibiisi 7300 päivää (feat. Erika Vikman & Danny), Terassilta lentoon, Sauna Lämpee sekä Seksihelteet. HesaÄijä tunnetaan myös huikeana somepersoonana ja -koomikkona, jonka kanavilla on yhteensä kymmeniä tuhansia seuraajia.
PASI JA ANSSI
Tämä bilekansan suosikkoduo keikkailee ahkerasti ympäri Suomea ja se tunnetaan varmana tunnelman nostattajana. Hittejä ovat muun muassa yli 10 miljoonaa striimanneet Tää on se maa ja Kakkuu järvellä. Pasin ja Anssin kesäinen versio klassikosta Mahtava peräsin ja pulleat purjeet valittiin vuoden 2018 viralliseksi kesähitiksi. Youtubessa Pasin ja Anssin musavideoilla on miljoonia katselukertoja.
VIRALLISISSA AVAJAISISSA portit avautuvat kello 18 ja juhlat jatkuvat aina yöllä aamukahteen asti.
Ennakkoliput 26 euroa, portilta 29 euroa.
Ennakkolippuja pääset ostamaan 4. maaliskuuta 2022 lähtien.
Ennakkolipun saat ostettua paikan päältä Rantamestasta osoitteesta Vuolenkoskentie 1476, 19160 Huutotöyry.

Categories: Uncategorized

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *